Відомий грузинський продюсер, а також зірка української версії проекту «Холостяк-6» Іраклі Макацарія опублікував нове фото в соціальній мережі Instagram на радість фанаткам.

Таким чином повідомляється, що зараз чоловік знаходиться в Грузії, і буквально зачарував своєю новою публікацією жіночу частину аудиторії.

Стоїть він спершись об цегляну стіну в темних джинсах, помаранчевих кросівках і бежевому светрі, поверх якого оксамитова жилетка.

В якості аксесуара чоловік вибрав окуляри чорно кольору, і загадково дивиться в сторону.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З передплатниками він вирішив поговорити про поведінку реакції на зовнішні обставини, адже на його думку, саме ці фактори і визначають те, як нас сприймають інші люди.

"Іноді краще обмежувати емоції, щоб адекватно реагувати на зовнішні обставини» - пише Іраклі Макацарія.

Всього за кілька годин публікація набрала близько 9 тисяч лайків, а також безліч позитивних коментарів. Деякі захоплювалися чоловіком, а інші висловлювали свою думку про тему, яку торкнувся Холостяк.

Варто відзначити, що на проекті Іраклі не вдалося знайти любов всього свого життя, і за всі 10 сезонів, лише одна пара довела свої стосунки до РАГСу, це Микита Добринін і його обраниця Дарина Квіткова. Не так давно пара зіграла весілля, а за їхніми стосунками стежить весь інтернет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "СТМПУ" Соня Плакидюк оголила декольте і попліткувала з українськими зебрами.

Як повідомляв " Знай.ІА", Надя Дорофєєва у запальному танці похвалилася всім, чим її нагородила природа.

Знай.ІА писав, Джамала і Ріапобой вразили дуетом, світ побачив хіт лише через 3 роки.