Відома телеведуча і володарку титулу» Міс Україна-2016 " Олександра Кучеренко задала кілька цікавих питань Євгену Кошовому. Не обійшлося і без Зеленського.

Таким чином, повідомляється, що не так давно Олександра Кучеренко стала новою ведучою рубрики «33 на 3» в програмі «Ранок у Великому Місті» на ICTV. І ось, що обіцяє героєм випуску став відомий комік. Він відповів на 33 гострих питання від телеведучої.

Євген Кошовий був відвертий, і повідав чому лисі чоловіки краще, яке майно у нього в декларації, а також чи спілкуються вони з Володимиром Зеленським зараз

Нагадаємо, в рубриці «33 за 3» Олександра Кучеренко задає 33 гострих питання відомим політикам, зіркам шоу-бізнесу, кіно і спорту. У героїв є всього 3 хвилини, щоб відповісти на них.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Олександра Кучеренко поговорила з Кошовим про Зеленського, фото: соціальні мережі

Новоспечена телеведуча розповіла, як відчуває себе в новому форматі, і як веде підготовку в подальшим інтерв'ю.

Олександра Кучеренко поговорила з Кошовим про Зеленського, фото: соціальні мережі

Олександра розповідає, що для неї ця робота максимально комфортна, а їхня рубрика про щирість. Якраз про те, чого зараз дуже мало. За три хвилини дівчина намагається розкрити особистість більше, ніж за годинне інтерв'ю.

Незважаючи на те, що в цій рубриці їй вдалося попрацювати зі своїми хорошими знайомими і друзями, вона дізналася про цих людей багато нового, і вони відкрилися для неї по новому.

Варто відзначити, що під прицілом Олександри Кучеренко вже встигли опинитися політик Геннадій Москаль, дизайнер Андрій Тан, а також, Євген Кошовий.

Зовсім скоро в ефірі можна буде споглядати таких героїв, як телеведучий Сергій Притула, музикант Олег Скрипка, а також актор і режисер Артем Сеітаблаєв.

Нагадаємо, Олександра Кучеренко також є ведучою програми» Зоряний спорт", в якій щоп'ятниці розповідає телеглядачам про ключові спортивні події України та світу.

Зізнання героїв виходять по буднях в шоу "Ранок у Великому Місті«, а ось» Зоряний спорт" щоп'ятниці.

Нагадаємо, " Стали один одному дорожче": онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля.

Як повідомляв " Знай.ІА", за пів року померла вся сім'я: як" актриса з трагічним поглядом " Роза Хайруліна перетворила горе на мистецтво.

Знай.іа писав, колишньої Узєлкова Боржемской довелося згадати бокс: "На здоров'я, милі". Вона привітала свою аудиторію зі своїм "професійним" святом: днем фізичної культури і спорту.