Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість порадувала аудиторію несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і взяла участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками". Артистка і її партнер Дмитро Дікусар пробули на паркеті недовго, вибувши в третьому прямому ефірі проекту, проте не припинили спілкування навіть після "Танців".

Зірки так багато часу проводять разом, що шанувальники вже розпитують, коли відбудеться їхнє весілля і підозрюють у романі. Втім, Камінська професійно ухиляється від відповідей, ще більше інтригуючи фоловерів.

Нещодавно пара знову вийшла в світ удвох - Слава приміряла облягаюче шкіряне плаття, яке вигідно підкреслило її струнку фігуру, доповнивши жіночний образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах. При цьому в підписі до спільного кадру виконавиця чуттєво звернулася до Дікусара.

Мій❤️ Партнер, вчитель, психолог, друг, partner in crime. Ніщо не буває так вчасно, як людина. З її плечем, підтримкою і розумними думками🤣

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "ви схожі на один одного. 🤗А якщо люди схожі, значить це на довго", "Красиво виглядайте", " я була б шалено рада якби ви були парою 🙏🏻❤️❤️❤️❤️", "ось дивишся на Дмитра і видно по людині, що він порядна і дуже добра людина 🌸. Буває ж таке☺️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.