Відома українська співачка, солістка гурту "Неангели" Слава Камінська поділилася з шанувальниками новим відео. Зірка порадувала фанатів несподіваною новиною - красуня прийняла естафету від виконавиці Юлії Саніної і збирається брати участь в улюбленому танцювальному шоу українців "Танці з зірками".

Нещодавно артистка вирішила полоскотати нерви численним шанувальникам, влаштувавши фотосесію з партнером по проєкту, проте так і не показала обличчя чоловіка. Проте пізніше Слава все таки опублікувала відео, на якому можна помітити Дмитра Дікусара в ролі її танцювального партнера. Про це стало відомо завдяки новій публікації Слави Камінської в мережі Instagram.

"Моменти мого життя", - підписала публікацію Слава.

Чорно-білі кадри вийшли дуже чуттєвими, адже сама Слава позувала, прикривши обличчя хусткою. Також зірка через рік після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським засвітила обручку з масивним дорогоцінним каменем на безіменному пальці правої руки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Слава Камінська, фото - https://www.instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська, фото - https://www.instagram.com/babaslavka/

Варто зазначити, що співачка повинна була брати участь у "Танцях" ще в 2018 році, коли її партнером був Ігор Кузьменко, однак красуня пошкодила спину на одній з репетицій і не змогла вийти на паркет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Дуже сексуально", - Слава Камінська підкорила мережа тілом в хижому купальнику.

Як повідомляв Знай.uа Слава Камінська після травми зважилася на "Танці з зірками": "Повірити в себе мовою танцю".

Знай.uа писав, Слава Камінська без сорому розкрила всю таємницю потрапляння в "Неангели".