Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Майбутнє подружжя перенесло весілля, адже обидва заразилися коронавірусом COVID-19, а відразу після одужання наречена Володимира, Христина, вирішила розповісти, як їх пара перенесла недугу і чим їх лікували. При цьому дівчина зазначила, що докладний список ліків давати не буде, щоб нікому не нашкодити, проте все-таки хоче допомогти українцям порадами.

довго думала і вирішила! ⠀ Знаю, багато хто чекає від мене пост про те, що ми брали під час лікування цього страшного вірусу: “COVID 19». ⠀ Але докладного списку не буде! ⠀ Я зрозуміла, що я можу, звичайно, допомогти, але ж я можу і нашкодити.?! ⠀ Якщо згадати як все почалося, то почалося у нас з Вовою дуже по-різному. ⠀ У мене запершило в горлі, потім 1 день температура 37.2 і все. На 2 або 3 день у мене пропали всі відчуття запахів і смаку. Повертатися почали на 18 день і поступово, ще повного повернення немає! 📌 Я приймала тільки вітаміни і гомеопатію. Так як симптомів немає, а також зробила на 6 день знімок КТ - все чисто!🙏✅ ⠀ А ось по милому вірус вдарив сильно. Двостороння пневмонія, з сильним ураженням легенів. ⠀ Думки лікарів з якими я спілкувалася розділилися: - були ті, хто говорив тільки збивати температуру (вона була 39.6, 38.7...), а всю іншу боротьбу залишити для імунітету; - а були і ті, хто сказав приймати медикаменти по повній. ⠀ Для нього я вибрала другий шлях. Так як страшно було.⠀ Вова пив "азитроміцин«, колола йому» Цефепім «і» дексометазон", пив дуже багато вітамінів і гомеопатії від набряків всіх органів, багато лімфоденажних препаратів, антикоагулянт, від інтоксикації і для гідратації організму... і цей список ще не весь... ⠀ Спав на животі, надував кульки і махав руками вгору / низ, омивала тіло оцтом, заміряла кожну годину його ритм дихання, мірила сатурацію і просто молила Всесвіт!🙏 ⠀ Не знаю, чи все ми робили правильно, але раз ми живі, точно вже не погано! ⠀ ❌Пам'ятайте, я не лікар і мій пост не сприймати, як заклик до дії!!! ⠀ Будьте здорові і бережіть себе!❤️

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.