Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Щаслива парочка планувала зіграти пишне весілля якомога швидше, проте їхні плани обірвала хвороба, про яку у своєму акаунті розповіла Христина. Дівчина постала перед шанувальниками в одній з розкішних весільних суконь з примірки і з сумом повідомила, що поки торжества чекати не варто, хоч все вже було заплановано.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наречена Володимира зазначила, що кохані підхопили злощасний COVID-19, проте її тест виявився негативним, легені в нормі, а з симптомів лише закладеність носа і відсутність нюху. Остапчук почувається трохи гірше, за словами самої Горняк.

Зараз весілля не буде. Так, так....ви правильно прочитали. Ми переносимо дату і дуже чекаємо 💙 ⠀ Я за ці дні пройшла всі етапи: ▫️образа. ▫️псих. ▫️відторгнення. ▫️прийняття. ✅позитивний настрій. ⠀ Коли нас підкосила хвороба, я підозрювала, що святкуванню весілля настає «кінець». ⠀ Стало моторошно прикро, що ось як і чому я. був уже спланований дівич-вечір, ось прям післязавтра ми повинні були їхати з моїми подругами, у Вови був спланований парубочий вечір... ⠀ Були примірки суконь, підготовки з декораторами, організовані сюрпризи для коханого на весілля і тут все перевернулося в інший бік... ⠀ Можна звичайно сісти і подумати, що все це знаки, а можна як ми, подумати, що значить буде ще крутіше свято, але трохи пізніше! ⠀ Під час пандемії до такого повороту подій необхідно бути готовим. Але як би не сталося, взяти партнера за руку і піти далі з позитивом і надією на краще! ⠀ Всім любові! Я точно знаю, що у мене буде найкрасивіше і душевне весілля, але трохи пізніше!👰🏻

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.