Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила яскраве селфі, на якому позувала з жіночним вечірнім макіяжем, готуючись до променаду і заодно рекламуючи власний бренд косметики.

Так, артистка залишилася лише в білосніжному махровому халатику, влаштувавши незвичайну примірку - примірку червоної губної помади. При тому волосся під час нанесення макіяжу красуня грайливо прибрала назад за допомогою шпильок.

як виглядає примірка одягу - ви вже знаєте. А так виглядає примірка помади 😜 💋

Фолловери почали коментувати публікацію: "таке фото Домашнє і затишне", "Віра найпрекрасніша і життєрадісна людина в шоу бізнесі кого знаю)і акторський талант у вас просто 🔥)..усюди досягли успіху).🤘 👏 👏 😍 ", "Шикарна примірка віра!!! Як завжди сяєте і засліплюєте своєю красою!!!❤ ️ ", "А мені спочатку здалося-губна гармонь😁 😍".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще