Італійська модельєрка Донателла Версаче потрапила в об'єктив папараці в бікіні і викликала неоднозначну реакцію в мережі. Кадри зі знаменитою дизайнеркою з'явилися в розпорядженні Daily Mail.

Читайте Знай в Google News!

65-річну знаменитість відобразили в декількох пляжних нарядах під час відпочинку на Сардинії (Італія). Спершу її сфотографували під час веслування на каное в чорному бікіні з квітковим принтом власного бренду Versace. Потім модельєрку зняли в купальному костюмі рожевого кольору і сонцезахисних окулярах.

Донателла Версаче, фото Daily Mail
Донателла Версаче, фото Daily Mail

Пізніше Версаче переодяглася в роздільний комплект неоново-зеленого кольору.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Донателла Версаче, фото Daily Mail
Донателла Версаче, фото Daily Mail

Донателла Версаче, фото Daily Mail
Донателла Версаче, фото Daily Mail

Багато коментаторів розкритикували зовнішній вигляд дизайнерки. Вони відзначили, що її шкіра виглядає старою, а зірці варто було вибрати менш відверті вбрання.

"Старий засохлий чорнослив", "Ця жінка починає перетворюватися на рептилії, які вона принесла в жертву своїм "творінням", "Якби у мене була така фігура, я б засмагала вдома. Вона виглядає жахливо для свого віку", "Чому вся її шкіра звисає?", "Огидно", - пишуть користувачі мережі.

Інші користувачі виступили на захист Донателли зазначивши, що їй 65 років і вона не зобов'язана звертати увагу на громадську думку про свою зовнішність.

"Вона виглядає чудово і впевнено! Люблю її", "Вона живе кращим життям, залиште її в спокої", "Вона виглядає приголомшливо, кожен повинен мати можливість носити роздільний купальник, якщо є бажання", - коментують вони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, храм Версаче вразить навіть бувалих мільярдерів, шокуючі кадри.

Як повідомляв портал Знай.uа, Повалій після пластики розполохала колишніх шанувальників: "Обличчя гумового манекена".

Також портал Знай.uа писав, що від Білик і Пугачової не залишилося нічого природного: фанати не впізнають зірок після пластики.