Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій, кілька тижнів тому народила сина. А практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок. Зараз же молода матуся продовжує активну музичну діяльність. У своєму мікроблозі Джамала запросила фанатів на свій виступ.

Читайте Знай в Google News!

"З Caribbean Club у мене пов'язано багато приємних спогадів! По-перше, це перший клуб, в який ми з сестрою із задоволенням йшли танцювати латиноамериканські танці. По-друге, там було безліч приємних знайомств і дуже теплих концертів. За цей час клуб трансформувався кілька разів, але як і раніше дуже теплий! Чекаю вас сьогодні! Здорово, що цього вечора ви будете ближче, як ніколи За останній час. Але, на жаль, як і раніше на карантинній відстані", - написала Джамала в підписі до милого кокетливого фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.