Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим і абсолютно незвичайним образом, створеним спеціально для нового сезону шоу "ТМПУ".

Так, артистка приміряла спокусливу сукню лілового кольору з масивною овальною брошкою, а жіночне вбрання доповнила колготами з "хижим" леопардовим принтом, вінтажними напівпрозорими рукавичками, а також макіяжем з яскравими стрілками на очах. При цьому красуня розпустила своє довге руде волосся, яке з легкістю можна назвати її розкішною фішкою.

Vibe of sweet 60‘s 💔 (Спогад про солодкі 60ті)

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Огоооооо БОГИНЯ🤗 🤗 🤗", " мій пупсик❤️", " чомусь відразу захотілося сказати: Гріффіндор!!! 😆 ", "Прекрасний, чуттєвий образ! Соня, ви дуже жіночні! ❤ ️ 🔥 ", "Схожа на Герміону😍", " подобаються всі фото, всі луки. У всіх ви така різна, видно інтелект в очах і солодку сексуальність. Але в той же час немає вульгарності. Браво!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.