Популярна американська телезірка і бізнесвумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала спокусливі фото, на яких позує в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Кортні відображена, мабуть, у себе вдома, вона і так і сяк позує на камеру. На ній цікавий наряд - це довга чорна кофта, яка виглядає як дуже коротке плаття, а ось штанів, здається, не вистачає штанів, а в руках вона тримає невелику темну сумку. Волосся красуні розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографій Кардашьян написала: "It's Friday then". Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи компліментами в коментарях, багато відзначили, що Кортні приголомшливо виглядає, а її формам можна тільки позаздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.