Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топмодель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зоряна красуня порадувала фоловерів незвичайним кадром свого перевтілення, схожа вона на інопланетянку. На новому фото Алла відображена в хитромудрому смарагдовому вбранні, який підкреслює витончені форми. При цьому на її голові світлий перуку з короткою стрижкою і чубчиком, а на обличчі яскравий макіяж з блискітками. У підписі до публікації Костромічова написала: "одне з моїх перевтілень. Коли-небудь бомбану собі чубок...". Фоловери супермоделі в захваті від нового фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.