Зірка радянської та української естради 73-річна Софія Ротару останнім часом майже не виступає, проте її армія шанувальників не зменшується. У артистки є сторінка в Instagram, і хоча нові публікації там з'являються дуже рідко, все ж вони дають можливість шанувальникам дізнатися, як і чим живе їх улюблена співачка.

Читайте Знай в Google News!

Однак фанати люблять згадувати про співачку і навіть самі знаходять кадри і публікують їх на фан-акаунтах в соціальних мережах.

Так, sofiarotaru_fan опублікував знімок, на якому Ротару позує сидячи на мотоциклі в самих звичайних джинсах і білій сорочці навипуск. Образ артистка доповнила чорними замшевими лоферами і сонцезахисними окулярами. Особливу увагу привернула незвичайна стрижка-каре.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"теж люблю мотоцикли", " Круто! Так тримати Софія Михайлівна!👏 👏 👏 ",- пишуть коментатори і посилають масу сердечок співачці.

Раніше ми розповідали, що син Ротару Руслан-байкер і часто ділиться з шанувальниками фотографіями на залізному коні. На новому знімку син Ротару позує в сонцезахисних окулярах, мотоциклетному шоломі і шкіряній куртці. Видно, що на вулиці стоїть сонячний день ранньої осені, небо відбивається в шоломі чоловіка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на 73 день народження Софія Ротару опублікували чорно-біле фото.

Як повідомляв Знай. ua, Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр.

Також Знай. ua писав, що син Ротару розкрив фамільну таємницю, День осіннього рівнодення виявився пророчим..