Популярна українська співачка Мішель Андраде, фаворитка репера Потапа, буквально полонила своїх шанувальників апетитними формами, роздягнувшись на пляжі. Красуня опублікувала свіже на якому постала в спокусливій позі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мішель в мережі Instagram.

Публікація Мішель Андраде, скріншот: Instagram
Публікація Мішель Андраде, скріншот: Instagram

Злегка розпатлана брюнетка в зеленому суцільному купальнику продемонструвала шовковисте і пружне тіло. Вона сиділа на піску, "заривши" в нього свої чудові ніжки - одну з них грайливо підняла.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому Мішель відвела голову в сторону, приховавши обличчя за стильними сонцезахисними окулярами. У підписі співачка розповіла про те, як знімала новий кліп на пісню "Tonight": "90% кадрів ми знімали на вулиці і всі 3 дні зйомок нам щастило з погодою! 2 дні були дуже сонячні і гарячі. А 3-й день на нас чекали +13 і крижана вода. Найважчий для мене день з найскладнішими кадрами. Дуже холодно на вулиці, я підходжу до крижаної води і розумію, що назад шляху немає! І я стрибнула! Це було випробування, але яка насолода потім для всієї команди - думаю результат буде дуже крутим!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, підопічна Потапа Андраде блиснула пружними сідницями в монокіні: "яка сексі".

Як повідомляв Знай.uа, підопічна Потапа Андраде вперше блиснула личком без краплі макіяжу.

Знай.uа писав, Седокова відвела знаменитого баскетболіста з сім'ї і зіграла весілля.