Українська популярна ведуча тревел-шоу "Le Маршрутка" (Новий канал) Леся Нікітюк розповіла, як можна відпочити цікаво і незвично і при цьому не виїжджати за межі батьківщини.

Читайте Знай в Google News!

Індустріальний Схід

Центральну і Східну Україну рідко розглядають як місце для відпочинку. Ну що тут може бути цікавого? Шахти, кар'єри, заводи і мінімум пам'яток. Хоча, якщо ви досвідчений турист, бачили все і навіть більше – саме ці об'єкти будуть цікаві. Як щодо екскурсії в шахту? А, може, краще подивитися, як на заводі плавлять метал? Такий вид туризму, коли досліджують Промислові будівлі, споруди і території, називають індустріальним. І йому є, чим здивувати.

Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Контрастні Карпати

Подихати свіжим повітрям, підкорити вершини або просто відпочити від міської суєти в затишному котеджі, попиваючи чай на балконі з фантастичним видом. Все це можна зробити в Карпатах. Тут знайдете і екстрим-рафтинг, Джипінг, квадроцикли, катання на велосипеді по канатній дорозі через озеро, а також релакс в купелях на дровах. А ще восени в Карпатах красиво, як ніколи, і багато грибів. Адже всі знають, що найсмачніші білі гриби саме ті, які зібрав самостійно.

Ліниве Чорноморське узбережжя

Оксамитовий сезон на Чорному морі ідеальний для купання в перші тижні вересня. Потім вже температура повітря і води стає менш комфортною для пляжного відпочинку. І тільки сміливці можуть ризикнути зануритися в морські хвилі. Зате тут можна знайти усамітнення в напівпорожніх готелях, нескінченно гуляти по берегу моря і дивитися визначні пам'ятки, не пробираючись через натовп туристів.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Нікітюк покінчила з маршруткою і пустилася у всі тяжкі.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк показала любов всього свого життя, не важко здогадатися.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк зізналася, на що витрачає найбільше грошей.