Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала два знімки - один архівний, а другий Сучасний. Цими фото дівчина вирішила показати, як вона змінилася за останній час.

Читайте Знай в Google News!

""Даша, Розкажи, Як ти схудла?». Це один з найбільш топових питань від вас мені. Давайте поговоримо про це... А ще, знали б ви, як я не хотіла виставляти друге фото. Мені здається, що це було не зі мною. Але з іншого боку, хочу, щоб ви реально розуміли, що немає нічого неможливого. Звичайно, чарівної таблетки для швидкого схуднення без шкоди здоров'ю немає. Плюс, у всіх індивідуальний організм. А ще, багато хто з вас вигадали собі неіснуючі проблеми. Я відкриваю акаунти багатьох дівчаток і бачу, що ви реально худенькі. І я просто в шоці від ваших повідомлень: «Як схуднути на 10 кг за місяць». Але! Якщо необхідність, правда, є, то хочу почати ось з чого.

Ваше тіло тільки у вашій голові. Одного разу десь побачила схожу фразу і зрозуміла, що це працює. Поки ми не намалюємо у себе в голові ідеальну фігуру і реально не захочемо схуднути, то нічого не буде. Людина, яка має мету - має і мотивацію. Ви повинні чітко розуміти, що скинути зайві кг (якщо вони, звичайно, є) – це ваша і тільки ваше завдання. Це ви робите не для тренера, не для хлопця, не для мами, а тільки - для себе! Тому, першим кроком на шляху до нової себе повинна стати усвідомленість. А ще - розуміння, чому ви видужали, чи сталося це в момент або протягом багатьох років Вашого життя. Відповіді в нашій голові. Іноді ми приходимо до них самі, а іноді потрібна допомога фахівця. І вже тільки після цього - спорт, ходьба, правильне харчування, масажі та інші важливі моменти", - розповіла Даша в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.