Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив серію трепетних спільних кадрів з маленькою донькою Єлизаветою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі" і красунею-дружиною Вікторією. Так, 15 вересня малечі виповнилося 6 років, проте яскраві фото зі святкування зіркові батьки продемонстрували тільки зараз.

Як видно, на радісне дитяче свято Юрій і Вікторія покликали аніматорів, перетворивши торжество на справжню казку, а точніше на "Алісу в Країні чудес". Гостей розважали і Капелюшник, і великий пухнастий білий Кролик, і багато інших, а в кінці рідні та друзі дівчинки насолодилися величезним ніжно-рожевим тортом. При цьому сама Ліззі поміняла "сукні принцеси" двічі, на честь важливої дати юній красуні навіть дозволили нанести мінімальний макіяж.

Фолловери засипали сім'ю ткачів компліментами: "Нехай завжди буде казковим життя!, "Капець яка мала гарна!🌹 ", "Класні такі🤗. Зі святом вашу сім'ю🎀 🎉 🎁", " яка красуня.💐 😍 💐 ", "Фотки👍", " фото дуже гарні! Справді виглядає казково і Ліза така гарнесенька.", "Доця маленька копія тата) та й взагалі ви всі між собою схожі)".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше