Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерів в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи на пляжі в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Вітьєр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня без сорому продемонструвала струнку фігуру в білосніжному міні-бікіні, виставивши сміливі кадри з чорно-білої фотосесії. Соня не тільки граціозно позувала серед води і золотого піску, але і блиснула пишними грудьми і осикою талією.

Vintage baby (Вінтажна крихітка)

Варто відзначити, що раніше Соня Кіпермансерію досить пікантних знімків, на яких позувала в білосніжному напівпрозорому платтячку, з розпущеним волоссям і ніжним нюдовим макіяжем. Так, красуня, яка зараз живе і вчиться в США, засвітила струнку фігуру і форми, але ось вбрання вирішила не прасувати, за що "насварила" саму себе, випереджаючи коментарі недоброзичливців.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще