Український популярний виконавець Сергій Бабкін активно ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в соціальних мережах. Так, нещодавно він випустив зворушливий кліп" Бомба-ракета", а тепер показав, чим займається за кадром. Нове фото він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" Всім доброго дня!☀️ І класного тижня!💙 Як настрій? Що хорошого відбувається у Вас?",- поцікавився Бабкін.

На знімку він позує сидячи на сходинці будинку на колесах в простому образі. На ньому надіті джинси, кеди, куртка і капелюх. Таким незвичайним знімком артист вирішив побажати шанувальникам гарного дня і класного тижня. Фанати відгукнулися на його питання і почали писати свої враження, але деякі звернули увагу, що в таку погоду потрібно вже одягатися тепліше і висловили занепокоєння про його здоров'я.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"одягайтеся все по погоді, а то застудитеся від переохолодження. Настрої"," настрої👍 😊, а погода", "Все непогано) погода радує і піднімає настрій) чекаю результати розіграшу футболки", " Доброго Дня!!! ) ️ ️ Настрій міг бути краще, але не сумую)) все Все добре!) 😉 ", "Була на уроці пантоміми вранці. Захоплення! Подобається мовчки працювати з тілом😃", " настрій-прекрасний) як і погода за вікном🌞", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сніжана Бабкіна вперше повідала про життя задовго до шлюбу з Сергієм.

Як повідомляв Знай. ua, Сергій і Сніжана Бабкіни приготували українцям дещо крутіше ракети.

Також Знай. ua писав, що Бабкін втік з дому в космос на ракеті, прихопивши з собою 5Nizza.