Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі незвичайне фото, на якому з'явилася в серйозному образі, а в підписі до нього запросила всіх в гості.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Христина відображена в цікавій локації і в незвичайному образі. На ній Темний брючний костюм з коротким чорним топом, цей наряд надав образу зірки серйозності. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона ніби свердлить поглядом об'єктив. У підписі до фотографії Асмус написала: "ось вміє ж майстер @elguapoworld на серйозні щі налаштувати. Ця моя (аж метрова) фотка місяць висіла на вулиці на Нікітському бульварі, де проходила виставка маестро @elguapoworld. Зараз вона вже переїхала до нас в @ermolova_theater, так що приходьте в гості".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.