Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка запала в душу покійному нині Х'ю Хефнеру, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами та еротичними фотосесіями.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті знаменитість часто публікує відверті знімки. Цього разу Даша похвалилася своїми стиглими яблуками, а в підписі до фото закликала підписників бути коректними по відношенню один до одного.

"Я ніколи не чекала, що мене будуть любити всі та за все.. І мені приємно, що ви пишете добрі слова під такими простими і життєвими фото. Я знаю, чого варті постановочні фотки)) тому, часом здається, що прості фотки не заслуговують навіть уваги... Давайте будемо коректними, по відношенню один до одного. А тим більше, до моїх собачок, які не можуть прийти до вас і зробити "кусь" за те, що ви злі та невиховані. Я кусь теж робити не буду. Але, можу. #несомневайтесь", - написала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва зробила зізнання про стосунки з чоловіками: "Я була жертвою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва похвалилася талантом, про який не здогадувалися її шанувальники.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва представила кліп на пісню "Біла сорочка". Режисером кліпу став Іван Кваша, а самі зйомки проходили в Ісландії.