Антоніна Паперна - старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича. Дівчина теж актриса, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, нещодавно Антоніна виклала в мережу милий знімок, на якому позує в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Тоня відображена на вулиці, вона з'явилася перед камерою в розкішному образі, і на цьому знімку вона сильно схожа на свою зіркову матусю Ольгу Сумську. На ній світле плаття з флористичним візерунком, поверх якого вона накинула білосніжну затишну спідничку. Волосся красуні акуратно укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в об'єктив. У підписі до фото Паперна написала: "Загадково поглядаю вдалину – там видніються нові цікаві ролі". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.