Відома українська співачка, яка останнім часом вийшла на новий рівень популярності, Тіна Кароль обрадувала своїх шанувальників новим чудовим фактом. Як виявилося, зірка естради і телебачення стала обличчям нового номера журналу "Vogue", де постала в дуже зухвалому образі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Тіна Кароль стала головною зіркою вересневого номера", - так підписана свіжа публікація Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Буквально за кілька хвилин після публікації фотографія зібрала вже більше 10 тисяч лайків, що говорить про неймовірну популярність співаки. І це, звичайно, не просто так, адже співачка нещодавно заявила, що записала спільний трек зі всесвітньо відомим американським репером Snoop Dogg. Реліз відбувся на американському лейблі Bentley Records, на який Кароль підписана з березня 2019 року.

Варто також зазначити, що Тіна недавно в офіційному Instagram-акаунті вона опублікувала спокусливі фотографії, на яких вона позує в неймовірному образі. На кадрах Тіна позує в бежево-червоній сукні, яка підкреслює її жіночність і всі вигини фігури. У глибоких розрізах фанати можуть бачити нескінченні ноги Кароль, а вогню додають Червоний Поділ і вставки на грудях і вздовж тіла. Яскравий образ співачка доповнила Кольє, сережками і кільцями з одного комплекту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, розкажіть це Тіні Кароль: стало відомо, як прославилася мама Дана Балана Людмила.

Як повідомляв Знай.uа, "Щасливі батьки" Дан Балан і Тіна Кароль здивували фотографією з коляскою.

Знай.uа писав, у мережі показали, з ким засинає Тіна Кароль - величезний і волохатий.