Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила архівні кадри зі своєї юності, зроблені на плівку, зізнавшись, що останнім часом подумує про покупку будинку замість своєї затишної квартири. Красуня згадала дитинство і те, як заздрила подружкам, які жили в багатоповерхівках, в той час як у самої виконавиці і її сестри завжди було багато роботи в приватному будинку і вона ніколи не закінчувалася. Тепер же погляди Джамали змінилися: вона мріє про сад, тапчани, тихий дворик і власну студію.

Коли я навчалася в школі, заздрила своїм подругам, що жили в квартирах в багатоповерхівках 😂 Думала: це ж треба, такий клас! В квартирі і прибирати багато не потрібно, наче все на своїх місцях і не видно безладу😂😂😂 Це тому, що в нас з сестрою будо дуже багато хатньої работи. І найгірше те, що ми робили її кожного дня, а все одно вона не закінчувалася, весь час потрібно було поратися по дому 😂😂😂 ⠀ Але останнім часом все частіше думаю, що було б добре жити у власному будинку. Можливо, на це бажання вплинув карантин... Не вистачає тихого двору з деревами і квітами, своєї студії, в якій можна було б творити і не заважати своїм домашнім. Так, у мене є дуже затишна квартира, яку я дуже люблю, там є все необхідне. Але зараз хочеться заземленності. Раніше я про це не замислювалася, хоча все дитинство прожила в приватному будинку зі своїм городом, з садом, величезною кількістю обов’язків, з кімнатою, яку постійно ділила з різними родичами 😂😂😂 Насправді, дім — це місце, де тебе чекають ❤️ ⠀ Але іноді хочеться розвалитись на топчані😂 Є в мене друзі, які живуть в приватному будинку, а мріють про квартиру, і навпаки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше