Відома російська телеведуча і письменниця Юлія Барановська, якій вже не перший рік приписують звання " коханки Максима Галкіна"частенько радує своїх шанувальників різними публікаціями, а також не забуває ділитися тією мудрістю, яку подарував їй досвід серед зіркових друзів. Цього разу Юлія вирішила опублікувати філософські роздуми.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії в мережі Instagram.

Публікація Юлії Барановської, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Барановської, скріншот: Instagram

"У житті все тимчасово. Якщо все йде добре - насолоджуйся, це не буде тривати вічно. Ну а якщо все паршиво - не кисни, це теж не назавжди.", - підписала публікацію Юлія Барановська.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не припиняє радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, і цей раз не став винятком. Як виявилося, гуморист вирішив знятися з дітьми в рекламі ковбаси і показав ролик в соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Галкін зачарував талантами їх з Пугачової красуні-дочки, не кожен дорослий так зможе.

Як повідомляв Знай.uа, сусіди Алли Пугачової висловилися про зіркове подружжя: "дурні і п'яниці!".

Знай.uа писав, 71-річна Алла Пугачова показала порцелянове обличчя поблизу.