Свої посткарантинні подорожі команда легендарного українського тревел-шоу "Орел і Решка" почала з Албанії. Саме в цю морську країну вирушили ведучі нового сезону " Орел і Решка. Дівчата " Настя Івлєєва і Юлія Коваль. Якщо першою дісталася безлімітна карта, то друга була обмежена лише сотнею доларів. І знайшла, як розважити себе, не виходячи за рамки бюджету.

Читайте Знай в Google News!

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

"в Албанії одна з найкрасивіших природних пам'яток – Каньйон Осумі, – розповідає Юлія Коваль. - Йому близько трьох мільйонів років, а довжина його – 26 кілометрів. Однак туристи приїжджають туди зазвичай не милуватися красотами, а за екстремальними розвагами на кшталт водного хайкінгу".

Обійдеться він мандрівникові в менш ніж 30 доларів, проте спогади залишаться на все життя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

"Водний хайкінг – це піша прогулянка по гірській місцевості з подоланням водної стихії, – каже ведуча "Орла і Решки" – проекту, який відтепер показує Новий канал. - Я поняття не мала про існування такого спорту. І найцікавіше, що поруч є берег, по якому можна пройти, але всі ходять по річці (посміхається)"

Серед перешкод водного хайкінгу-болото і камені. Однак з цим Юлія Коваль ще могла змиритися.

"родзинкою цієї розваги є стрибок у воду, - каже ведуча" Орел і Решка. Дівчата". - Я не хотіла стрибати, скажу чесно, тому що боялася розбитися. Але після того, як спробувала раз, захотіла повторити. Тому рекомендую Водний хайкінг всім, хто приїде в Албанію. Це дійсно незабутньо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий "Орла і решки" Коля Серьга назвав саму ненависну партнерку в шоу.

Як повідомляв Знай. ua, політ над прірвою та інтерв'ю з ченцем, які сюрпризи готує новий сезон "Орел і Решка".

Також Знай. ua писав, що ведуча "Орла і Решки" познайомилася з сучасними печерними людьми.