Проект "Топ-модель по-американськи", адаптації якого зняли в різних країнах світу, дав шанс на успішну кар'єру багатьом учасницям. Пропонуємо згадати історію найвідоміших випускниць модельних реаліті.

Вінні Харлоу

Канадську модель з вітіліго знають усі. Але всесвітня популярність могла і не прийти до дівчини, якби в 2014 році вона не взяла участь в 21-му сезоні "Топ-моделі по-американськи". Хоча вона зайняла лише шосте місце, саме Вінні стала найуспішнішою випускницею модельного реаліті Тайри Бенкс. Після закінчення проекту дівчина стала обличчям іспанської марки Desigual і бренду Diesel, з'являлася на обкладинках ELLE, Marie Claire, L'officiel, Harper's Bazaar і багатьох інших журналів, знімалася в кліпах Емінема і Бейонсе.

Вінні Харлоу
Вінні Харлоу

Аналі Тіптон

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Цю модель можна впізнати за фільмами "Це безглузде кохання", "Кохання з першого погляду" або ситком "Манхеттенська історія кохання". У 2008 році Аналі стала фіналісткою 11 сезону "Топ-моделі по-американськи". Зайнявши третє місце на проекті, вона підписала контракт з Abrams Artists Agency і Ford Models в Лос-Анджелесі. Знімалася для Marie Clare, Seventeen і Maxim. У 2010 році дівчина вирішила будувати акторську кар'єру і знімається донині.

Аналі Тіптон
Аналі Тіптон

Маккі Салліван

Переможниця сезону, в якому брала участь Аналі, після закінчення проекту отримала обіцяні призи: фото на обкладинці журналу Seventeen, контракти з косметичною фірмою CoverGirl і модельним агентством Elite Model Management. Вона брала участь у модних показах Amsterdam International Fashion Week 2009, Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2009 і Trinidad and Tobago Fashion Week 2009.

Маккі Салліван
Маккі Салліван

Випускниці українських модельних реаліті теж намагаються не відставати від своїх колег з інших країн.

Так, Аріна Любітєлєва з другого сезону "Супермоделі по-українськи" працювала в Мілані, Нью-Йорку, Сеулі, Греції та Перу, знімалася для обкладинки гонконгського Harper's Bazaar, робила покази у Philipp Plein і Stella McCartny, працювала з Vita Kin, Оленою Ревою і багатьма іншими.

Аріна Любітєлєва
Аріна Любітєлєва

А фіналістка першого сезону "Супермоделі по-українськи" Таня Брик співпрацювала з всесвітньо відомими брендами Yohji Yamamoto і Pepe Jeans, знімалася для Harpe's Bazaar, L'officiel і Vogue.

Таня Брик
Таня Брик

Вже цієї осені дівчата "обнулять" усі свої заслуги і на рівних вступлять у боротьбу за перемогу в Суперсезоні модельного реаліті. Прем'єра "Супер Топ-моделі по-українськи" відбудеться в п'ятницю, 16 жовтня, на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця СТМПУ Аміна з Казахстану поділилася своєю історією "Попелюшки": "Переїхала до Києва і потрапила в агентство Костромічової".

Також портал Знай.uа писав, що учасниці СТМПУ вразили змінами після сезонів: ви не впізнаєте.