На сторінці популярного гумористичного шоу "Жіночий квартал" у соцмережі Instagram опублікували яскраві фото зі зйомок нового концерту. Виявилося, що до дівчат прийшов співак Макс Барських, який, судячи з усього, брав участь в їх номері. Як видно на знімках, актриси гумористичного колективу буквально полонили виконавця, хоча він не виглядає розгубленим – навпаки, він весь час посміхається.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографій говориться: "Ми дуже любимо, коли до нас в гості приходять талановиті та красиві чоловіки. А цієї суботи на прем'єру нового "Жіночого Кварталу" завітає улюбленець мільйонів @max_barskih. Не пропустіть, це буде дуже весело. Вмикайте 1+1 о 22:00. #жіночийквартал #женскийквартал #квартал95 #kvartal95". Фоловери в захваті від такої новини, знімки почали активно обговорювати в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, спокуслива зірка "Жіночого кварталу" ледь не втратила сукню на бретельках, оцінили всі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Жіночий квартал" покаже в новому випуску – дебют Адамчук, поява Кекелії і Макс Барських.

Також портал "Знай.ua" писав, що білява зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес обеззброїла стрункою ніжкою.