Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап), часто балує своїх шанувальників у соцмережі Instagram новими фотографіями і відео з особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 39-річна знаменитість запустив незвичайний танцювальний челендж у популярному додатку TikTok на свіжий трек групи Mozgi "Покажу тобі magic", в якому запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

Так, артист і сам вирішив продемонструвати "магію" - в одному з роликів Потап розмазав себе по екрану смартфона. Варто відзначити, що вийшло досить забавно.

"Нам з боку, адже ми качали ваших мам ,до того, як створили @tiktok і @instagram 🔥 🔥 🔥 🔥 #покажутьебемадіс @mozgiband @wondermakers беріть участь в магічному челенджі", - написав репер.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Класс 🙏🏻🔥", "Кайфіщще🔥", "Цей Потап, такі тік токи мутить👌👏", "Геніальний текст!", - пишуть у коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Потап різко постарів та налякав сивиною: "Треба вже дітей заводити".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап придумав Насті Каменських дивну кличку – ось як він її називає.

Також портал Знай.uа писав, що Потап на очах мільйонів українців зробив приємно Насті Каменських.