Марина Боржемська відома, як тренер телепроєкту "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова, розповіла про те, як їй подобається бути жінкою. Також Марина поділилася секретами краси жіночого обличчя.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Мені подобається бути жінкою! Допитливою, радісною, енергійною, збентеженою, загадковою. Мені подобається шукати щось нове для себе і свого обличчя. Коли мені запропонували протестувати новинку від @vichylaboratoires Liftactiv Specialist з антивіковим ефектом, я не сумнівалася ані секунди. По-перше, я точно добре знаю цю компанію зі світовим ім'ям. По-друге, я із задоволенням поділюся чесним відгуком, тому, що для мене це було найголовнішим пунктом в моєму особистому дослідженні. По-третє, в разі мого позитивного відгуку, я розіграю точно такий же набір продуктів, яким користувалася я. судячи з моїх сторіз, ви зрозуміли, що я залишилася задоволена результатом. Насичена блискуча шкіра і приємні відчуття під час застосування, легка текстура і неймовірний аромат антивікового концентрату в ампулах з вітаміном С; крему для корекції зморшок і контуру обличчя.", - пише Марина Боржемська.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Марина Боржемська розповіла про правильне поповнення водного балансу в організмі. А ви знали, що найчастіше перші позиви голоду - це знак до поповнення водного балансу в організмі? Саме тому, при перших думках про їжу Марина радить випити склянку чистої негазованої води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, 200-кілограмовий чоловік схуд наполовину, знайомі не впізнали: "Бред Пітт?".

Як повідомляв Знай.uа, Міс Україна Кучеренко поставила Кошовому неприємні питання про президента: "Все ще друзі?".

Знай.uа писав, тренер "Зважених і щасливих" Боржемська поділилася болем усіх батьків: "Хочемо канікули".