Марина Боржемська відома, як тренер телепроекту" Зважені та щасливі " і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова, розповіла про те, як сприймає Вересень в контексті шкільних буднів. Про це вона написала у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"закінчення Вересня-це як маленький підсумок шкільного Місяця. Хтось ще входить в режим, у кого-то з'являються нові друзі в новій школі, а хтось ще не зрозумів, що сталося😉... Адже літній відпочинок, закінчився дуже різко і швидко. Особливо для батьків согласитесь погодьтеся, влітку ми мріємо про школу. А під час школи і щоденних домашніх занять хочемо швидше канікули", - пишуть Марина.

Шанувальники відповіли на пост Марини і поділилися своїми історіями про те, як вливаються в шкільне життя і відзначили, що Боржемська прекрасно на фото виглядає.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"красуня", "улюблені", "в цей процес не можна влитися🤣 🤣, особливо з новими реаліями", "В шкільне життя влилися, а Позашкільна ще не зовсім організована, треба кудись ще ментальну арифметику впихнути", " Ура! Школярі вже одружилися і у них свої Дошкільнята підростають. Є час віддихатися"," Ваші дітки дуже милі, чудові і дуже схожі на вас", " потихеньку вливаємося, звикаємо ще 😁. Старший ніяк не звикне до шкільного ритму після таких тривалих канікул. Молодша Першокласниця тому у неї звикання трохи по іншому.. Інше коло спілкування і так далі", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська після розлучення вчить жінок найважливішому.

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська звернулася з сильною мотивацією до українок.

Також Знай. ua писав, що тренер "Зважених та щасливих" Боржемська похвалилася ідеальним пресом.