Відома спортсменка і телеведуча і дружина коміка Павла Волі Ляйсан Утяшева нещодавно здивувала шанувальників радикальною зміною іміджу. Так, довговолоса красуня вирішила приміряти на собі образ суворої дами з коротким волоссям. Але нещодавно показала, якою грайливою кішечкою була в колишньому амплуа на зйомках проекту про танці в РФ.

Читайте Знай в Google News!

Відео зі зйомок вона опублікувала в Instagram.

Ведуча одягла коротке плаття без бретель і з глибоким декольте. Ефектності образу додав яскравий макіяж і розпущене волосся.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фанати прийшли в захват від архівного відео Ляйсан і зробили їй масу компліментів. Зокрема, шанувальники відзначили, що з довгим волоссям вона виглядає молодше на 15 років і навіть схожа на голлівудську актрису Анджеліну Джолі.

" Ляся, ви просто красуня, але з довгим волоссям вам набагато краще.", "Вам з довгим волоссям дуууже йде", "схожа на Джолі", " ВГО, що означають волосся...з короткою стрижкою виглядала на 45, зараз 30)))", "з довгим волоссям вам набагато краще", "дуже імпонує мені Ляйсан🔥шикарна, розумна, скромна, жіночна - в ній є ВСЕ", " дуже красива сьогодні(плаття підібрано з приводу / в Казані немов наречена), круто!", "З волоссям милашка 👍", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ляйсан Утяшева здивувала секретами про розлучення Харламова і Асмус.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Павла Волі затиснула принади в тісному купальнику і жахнула шанувальників.

Також Знай. ua писав, що пішли чутки про роман кинутого Харламова з пишногрудою зіркою.