Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, Примадонна, вирішила не відставати від коханого, виставивши трепетне відео, на якому позувала без краплі макіяжу, гуляючи по стежці їх з Максимом замку в селі Грязь.

Так, осіння погода і листя, що шаруділо під ногами, навіяли Примадонні романтичний настрій, тому вона вирішила виконати куплет зі свого хіта "Осіннє листя", рядки якого присвятила саме коханому чоловікові.

Осенние листья шумят и шумят в саду. Знакомой тропой я рядом с тобой иду. И счастлив лишь тот, в ком сердце поет, С кем рядом любимый идет. И счастлив лишь тот, в ком сердце поет, С кем рядом Максимка идет.

Фолловери залишилися в захваті, не пройшов повз романтичного послання і сам Галкін: "як у вас красиво...Алла, гарного вам дня і настрою🍁 🙂", "Алла Борисівна, скільки в Вас енергії? Ви просто супер, ядерна станція💪 🏻", " улюблений голос ! ❤ ️ ", "Улюблена велика співачка і жінка❤❤❤🙏 🏼", "Аллі Борисівні, Максиму, діткам величезного здоров'я і щастя!!! Алла Борисівна-нев'януча👍👍👍❤️❤️❤️🌞🌞🌞".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.