Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня розмістила в соцмережі відео з відпочинку в сонячній Туреччині, на якому постала в рожевому бікіні та рятувальному жилеті. У кадрі Леся стоїть на дошці, що піднімає її в повітря над морем. В руках телеведуча тримає чашку з кавою, намагаючись не втратити рівновагу. У підсумку наприкінці ролика дівчина не може втриматися і падає у воду.

"Звичайний Le кава-брейк😍 можу повторити просто зараз на проспекті Перемоги😁#рейнінгвумен #Лесічка", - жартівливо написала Нікітюк.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ну кльова і Леся і все😘 😘 😘", "Норм посипалася😂", "Всім би так пити каву😁 ☕", "Відмінний le-бульк!!!😂 😂 😂 ", "А все так добре починалося😆", "Звичайний ранок😹", "😂😂😂 кава, що бадьорить", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк показала любов всього свого життя – не важко здогадатися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк осідлала жеребця і показала кругленький животик: "Барбі вагітна".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк зачепила за живе Сергія Притулу на шоу "Хто зверху?" - закрився в гримерці і не хотів виходити.