52-річний російський музикант і продюсер Максим Фадєєв отримав сильні травми під час прогулянки на електросамокаті в заміському селищі під Москвою. Власник звукозаписної компанії "Мальфа" впав з транспортного засобу.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що нещасний випадок стався ввечері 30 вересня. Після події Фадєєв знаходиться вдома. Лікарі підозрюють серйозний забій грудної клітини і переломи ребер. Медики, які прибули до продюсера рекомендували йому постільний режим.

Максим Фадєєв повідомив виданню Super, що йому важко дихати і розмовляти. Він уточнив, що падіння з електросамокату сталося під час катання на повній швидкості. Сам транспортний засіб музикант придбав нещодавно і пересувався на ньому все літо по заміській території будинку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Макс Фадєєв розповів, як йому вдалося схуднути з 198 до 116 кілограмів найелементарнішим способом.

Як повідомляв портал Знай.uа, екссолістка Serebro Поліна Фаворська продовжує епатувати публіку. Цього разу зірка виклала гарячу фотографію, яка не залишила всіх байдужими.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Глюкоза і її чоловік, бізнесмен Олександр Чистяков потрапили в борги після ведення бізнесу з продюсером Максимом Фадєєвим. Кредитори через суд зажадали стягнути з подружжя майже 27 млн рублів.