Музичний продюсер Яна Рудковська, відома своєю роботою з російським співаком Дімою Біланом, і дворазовий олімпійський чемпіон з фігурного катання Євген Плющенко повідомили про народження другого спільного сина.

Читайте Знай в Google News!

Про це Рудковська розповіла на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Продюсер також опублікувала фото з новонародженим, а також поділилася, що дитину назвали Арсенієм. Більш того, 45-річна Рудковська вважає себе найщасливішою мамою на світі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарях подружжя вже привітали багато знаменитостей, в числі яких Максим Галкін, Алсу, Ольга Бузова і Наталія Водянова. При цьому деякі підписники почали жартувати про ще одного Гном Гномича. Також струнке тіло Рудковської викликало підозри в тому, що дитина народилася від сурогатної матері.

"Щооооо 🥰🥰🥰🥰🥰 вау 😘 щаслива за вас з Женею ❤️😍 Здоров'я малюкові і щастя🙏", "Ласкаво просимо, Арсеній🙏❤️", "А хто народжував? Звідки цей малюк? Чет не зрозумію", "Яка прекрасна новина! Вітаю від щирого серця!🙏😍❤️", "А хто народив? Ви ж начебто не ходили з животиком, мати сурогатна?", "Вітаю😻", "Гном гномич v2.0😋", "Щастя!!!❤️❤️❤️🎉", "Ви ж не були вагітні, начебто?", "Що відбувається???😳😳🤷", "Яночко, дорога, яке щастя!!!👼✨ Вітаю!!!!💕" - написали коментатори.

Варто відзначити, що 6 січня 2013 року у фігуриста і продюсера народився син Олександр Плющенко, який здобув популярність у соцмережах як Гном Гномич.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, продюсер Білана пообіцяла винагороду за інформацію про "сіру мишу", яка назвала її "бабусею".

Як повідомляв портал Знай.uа, змучений син Рудковської налякав фанатів: бідна дитина.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки.