Відносини Бреда Пітта з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі не подобаються колишній дружині актора Анджеліні Джолі. При цьому голлівудська красуня публічно не коментує нинішні відносини. Однак інсайдери присвячують таблоїди в їх відносини.

Читайте Знай в Google News!

Енджі не цікавить особисте життя колишнього чоловіка, але вона переживає, що через молоду манекенницю він приділятиме менше уваги їхнім дітям.

Бред Пітт та Ніколь Потуральскі, фото: splashnews
Бред Пітт та Ніколь Потуральскі, фото: splashnews

Образа актриси посилилася після відпустки Пітта і Потуральскі, яку вони провели на Півдні Франції. За інформацією інсайдерів, після повернення Пітта з романтичної подорожі Джолі заборонила йому будь-яке спілкування з дітьми протягом двох тижнів. Причиною стала пандемія – зірка побоюється, що Пітт може заразити дітей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Анджеліна Джолі з доньками, фото GettyImages
Анджеліна Джолі з доньками, фото GettyImages

"Анджеліна наполягла на тому, щоб Бред перебував на 14-денному карантині після того, як він повернувся з Франції, посилаючись на сильне зростання захворюваності коронавірусом у країні. Вона не хотіла ризикувати здоров'ям своїх дітей", - зазначило джерело.

Джерело також додало, що 56-річний актор хотів здати два тести на Covid-19 в надії "скоротити період карантину", але ексдружина "не йшла на поступки".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Джолі розлютилася через нову пасію Бреда: сімейна терапія скасовується.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз у загальний заміський будинок, через який вони досі сперечаються, нову дівчину Ніколь Потуральскі. Актриса не очікувала такого вчинку від ексчоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анджеліни Джолі передумала бути хлопцем: Шайло застали в спідниці і з довгим волоссям.