Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно найкраща подруга і колега Віри, Марта Адамчук, влаштувала для молодої матусі яскраву фотосесію в стилі 90-х, обравши як локацію кіностудію імені О. Довженка. Так, красуня приміряла блакитні джинси із завищеною посадкою, салатову водолазку з тигровим принтом і футуристичні сонцезахисні окуляри, сидячи на кермом старенького автомобіля марки Mercedes.

вийшли кадри як з 90-х;) На Мерседесі в тигровому;)

Фолловери засипали Віру компліментами: "а тобі в Мерені теж гуд, Тільки б Мерен новіше!😁 ", "Красуня😘 😘 😘", "красива😍 😍 😍", " дуже круті кадри вийшли🔥".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще