Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у своєму Instagram незвичайним постом.

Читайте Знай в Google News!

38-річна знаменитість порадувала підписників хорошою новиною – скоро відбудеться прем'єра нової пісні під назвою "Sestra". На честь цієї події виконавиця запустила крутий челендж у соцмережі #sestrachallenge, в якому під свіжий хіт можна роздвоїти своє відображення і красиво станцювати.

Віра на своєму прикладі показала, як це має виглядати. У кадрі артистка танцює в дуже короткій чорній сукні, яка вигідно підкреслила її розкішні форми і відкрило декольте. Варто відзначити, що вийшло досить оригінально і спокусливо.

"Уявила, якби у мене була #sestra близнючка 👭 Шазамь і шукай підказку😉 #sestrachallenge", - написала Брежнєва.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Супер! Чим більше Віри - тим краще 💕", "Віруня, це кайф ♥️", "Завжди мріяла про свою двійняшку😄", "Віра ❤️ як класно😻😻😻", - зазначили в коментарях під постом фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, юна донька Віри Брежнєвої підкорила фотосесією на пляжі: "Втілення жіночої краси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Брежнєва лише в халатику приміряла довгу штучку, яка є в сумочці у кожної.

Також портал Знай.uа писав, що Віра Брежнєва засвітила груди в блискучому міні-топі.