Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня виклала в мережу яскраве фото зі своїми колегами по сцені Вікторією Смеюхою і Вєркою Сердючкою (справжнє ім'я – Андрій Данилко). 2 жовтня зірці "Євробачення" виповнилося 47 років.

Читайте Знай в Google News!

У кадрі артистки з "НеАнгелів" позують поруч з Данилко, який сидить у суддівському кріслі X-Фактора. Слава і Віка виглядають дуже привабливо в блискучих вечірніх сукнях сріблястого кольору. До слова, на щоці іменинника можна побачити слід від червоної помади. Ймовірно, одна з учасниць гурту пристрасно поцілувала зірку.

"Андрій Михайлович, будьте! Здорові, щасливі і веселі♥️ Любимо, захоплюємося, АБАЖАЄМ🥳", - зворушливо привітала Данилка Камінська.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"З Днем народження, дорогий друг, вчитель і кумир! 💋", - йдеться в публікації на офіційній сторінці жіночого колективу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Вєрка Сердючка, створена українським співаком Андрієм Данилком, через 12 років після останнього релізу випустила міні-альбом під назвою "SEXY", який присвячений усім фанатам шоу "Євробачення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська в невидимій білизні відкрила фанатам двері своєї спальні.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська видала всю правду про дівчину колишнього, "Танці з зірками", Дикусара і нового коханого.