Популярна українська реперка Alyona Alyona, яка ще до недавнього часу була вихователькою в сільському дитячому садку, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. До Дня вчителя виконавиця вирішила згадати свої шкільні роки і своїх кращих вчителів. Вона опублікувала миле фото і поділилася цікавими історіями.

Читайте Знай в Google News!

"Вчителька!? До Дня вчителя, хочу з вами поділитися яскравими шкільними спогадами з дитинства. Моя перша вчителька. Вона дуже закарбувалася в моїй пам'яті. А все тому, що я була закохана в її почерк. Мені так подобалося, як вона виводить букви на дошці: кожна буква здавалася мені просто досконалою). І згодом мій почерк став схожий на її почерк.

Ще одна історія про вчительку з математики. Колись у сьомому класі вона сказала одну мудрість, яку я несу протягом свого життя. Якщо хтось виходив до дошки вирішувати приклад і довго думав, вона говорила: "у коня голова велика, нехай вона думає. А ви молоді, ви повинні діяти". З цим виразом я йду по життю і саме він мене стимулює діяти тут і зараз. Я згадую шкільні часи з безмежним теплом і вдячністю і так круто, що такі моменти відкладаються в нашій пам'яті і йдуть з нами по життю. Діліться і ви своїми шкільними спогадами в коментарях під тегом #ets_КажуВчителямДякую", - написала Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, реперка Alyona Alyona поділилася відвертим зізнанням про танці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Alyona Alyona розповіла, як сама не раз ставала свідком насильства.

Також портал "Знай.ua" писав, що реперка Alyona Alyona в облягаючому боді змотивувала українок.