Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі результати незвичайної фотосесії, в якій перевтілилася в пекучу кубинську красуню. А в підписі до публікації розповіла про корисні солодощі, які сама із задоволенням їсть.

Читайте Знай в Google News!

"Мамасіта і корисні вкусняшки. Хто вже пробував? Признавайтесь? Обов'язково прочитайте весь пост, тут багато цікавої інформації. У моїх руках бомба-цукерка. Солодкість-мрія, причому не тільки смачна, але і корисна. Приємний хрускіт амаранту просто зводить з розуму. Саме в ньому міститься якісний білок (джерело протеїну), при чому у два рази більше, ніж в пшениці, і в три рази, ніж в кукурудзі. Він містить величезну кількість мікроелементів і лізин (незамінна амінокислота, яка допомагає зміцнити імунітет і бере участь у виробництві колагену). Цукерка-суперфуд - це не міф, а реальність. Як, власне, і всі цукерки @yaro.ua. я рекомендую вам @yaro.ua, бо вся продукція зроблена з любов'ю і турботі про ваше здоров'я. Це дуже мило", - написала Ліліана в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.