Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі незвичайне фото, на якому з'явилася в образі загадкової інопланетянки.

Читайте Знай в Google News!

"На цих зйомках я зрозуміла, що навіть не уявляла до цього, що таке важко... Але коли тебе оточують приголомшливі і нахрен божевільні люди, професійні і мега фанати своєї справи, не страшно взагалі нічого! Дякую коханому @tnt_online і всім творцям шоу! Це було грандіозно! Вже сьогодні!! О 19:00 на ТНТ суперпрем'єра шоу»Золото Геленджика"! Кому дістанеться золото, які випробування чекають наших учасників і що в кінці вибере переможець дізнаємося вже через 2 години! А завтра ввечері знову Вмикай ТНТ і дивись прем'єру серіалу «Гусар»! Це буде. Вітаю @garikkharlamov і всіх причетних з прем'єрою!",- написала Христина в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.