Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість порадувала аудиторію серією пікантних кадрів, зроблених на відпочинку в одному з розкішних готелів Шарм-ель-Шейха, Єгипет.

Так, артистка приміряла спокусливий купальник, що складається з ліфа тілесного кольору і міні-шорт, прикрашених квітковим принтом. Красуня блиснула засмаглим струнким тілом, зізнавшись, що її вихідні пройшли чудово, адже це перший виліт слави в іншу країну з часів карантину.

сподіваюся, ваші вихідні були такими ж офігенними, як мої😍 Кому з часів карантину вже вдалося відпочити»на виїзді"? Куди літали або плануєте?

Фолловери залишилися в захваті: "дуже красива👍", " Яка лялічка! Успіху вам!", "Красиві фотки і ви!!😍 💚 ", "Який ліф красивий 😍 😍 слава, ви-вогонь❤️", " відмінного тобі відпочинку, красоточка наша!Нарешті відпочинеш.💞 ", "Кльовий купальник👍 👍 👍".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.