Апетитні форми співачки Анни Семенович завжди приваблювали громадськість, проте зараз жінка отримала зворотну реакцію від соліста "Чай удвох" Стаса Костюшкіна. Відео, де артист нахабно чіпає груди Семенович, він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

" ВСЕ!! Тепер я помацав і ЗНАЮ, вони справжні", - написав Костюшкін.

Як доказ артист опублікував відео, на якому він зізнається Семенович, що вся країна вважає, що у неї несправжні груди. Анна стверджує, що їй нема чого приховувати і дає дозвіл на те, щоб Стас помацав її декольте.

Анна Семенович і Стас Костюшкін, скріншот відео
Анна Семенович і Стас Костюшкін, скріншот відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Костюшкін не розгубився і засунув обидві руки під сорочку Семенович. Весь цей час Анна заливисто реготала. Від такої напруги не витримали і розстебнулися гудзики на сорочці співачки.

Фанати прийшли в захват від нового відео і залишили масу захоплених коментарів. Хоча і припустили, що Стаса вдома чекає серйозна розмова з дружиною-спортсменкою.

"вітаю, Ви здійснили мрію мільйонів росіянин🇷 🇺 🔥 😂", " ну так, а якщо дружина вибачиться і поквапиться щось інше... ??? Не знаю, я б не зрозуміла такого гумору", "Чекаємо реакцію Юлі😁😁😁", "Чую в жовтій пресі будуть заголовки:"Стас Костюшкін та Семенович-коханці", "Пиздец...жахливо виглядає, коли старі артисти намагаються молиться і це виглядає пиздець як жахливо стрьомно!!! Кіркоров, Басков, Семенович, Костюшкін і т. д. вмійте КРАСИВО старіти!", "Так і до розлучення не далеко😂", " тепер вона повинна перевірити і підтвердити у вас , Стас, чи все справжнє🍌 🤣 🤣 🤣", " Стас ризикує, дружина спорсменка.",- пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, улюблениця чоловіків Анна Семенович шокувала потрійним підборіддям.

Як повідомляв Знай. ua, Семенович помічена за пристрасним поцілунком з одруженим чоловіком.

Також Знай. ua писав, що Анна Семенович села в котел на відкритому вогні.