Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження, зібравши усіх зіркових друзів в одному з найбільш розкішних ресторанів столиці.

Привітати красуню прийшли Оля Полякова, Ірина Білик, Камалія, Влад Яма з дружиною Лілією, Григорій Чапкіс, травесті-діва Монро, Ніна Матвієнко, Павло Зібров, Катерина Кухар, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес, Алан Бадоєв, Юрій Ткач з родиною та багато інших. Барвисте відео з білосніжної вечірки зірка презентувала тільки зараз, на початку жовтня, згадуючи улюблені моменти і показуючи, як зірки українського шоу-бізнесу "відривалися на повну".

мій вечір! Всі улюблені! Це була афігенна вечірка на честь Дня народження! ❤️❤️❤️ Дякую, @svitsketv, за відмінний сюжет! 💋

Фолловери не пройшли повз: "Красива жінка, крутий і талановитий продюсер, бажаємо нових відкриттів і натхнення, і завжди чекаємо ваших хітів😉 🌹 🌹 🌹", "ви справжня❤️😊", "найвзірковіше святкування🤩 🤩 🤩", "яка ви красива стали! були красивою, а стали ще краще❤️", "Молодчинка".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".