Практично цілий місяць одне питання не дає шанувальникам пари Наташі Корольової і Тарзана спокою. А звучить воно так - чому Наташа пробачила чоловікові зраду? У той момент, коли так звана коханка влаштувала гастролі по ток-шоу зі своїми одкровеннями і інтимними відео, Сергій Глушко не став мовчати і зробив зізнання. І тільки Наташа Корольова продовжувала мовчати, показуючи в Instagram сімейну ідилію.

Читайте Знай в Google News!

Так, своє перше інтерв'ю після скандалу Наташа Корольова дала не телеканалам за багатомільйонний гонорар, як чекали злостивці, а Ксенії Собчак в її шоу на YouTube. Ксенія Собчак заявила, що грошей з неї ніхто не просив, а ініціатива зустрітися надійшла від самої артистки.

Наташа Корольова, скріншот: YouTube
Наташа Корольова, скріншот: YouTube

- Знаєш, скільки баб за 20 років, що ми разом, мені подзвонили і написали, - розповіла Наташа на питання про ревнощі. - Вагітні, не вагітні... Я для них була якоюсь жалібною книгою. Пам'ятаю, дзвонить одна: "Ви знаєте, я хочу вам сказати, що я вагітна". - А я їй у відповідь: "Ну і чого? Навіщо мені ця інформація? Ви телефон хлопця знаєте? Всі претензії туди".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тарзан, скріншот: YouTube
Тарзан, скріншот: YouTube

За словами співачки, перший час їй доводилося непросто: "як могла, скорочувала його записну книжку в телефоні". Але через п'ять років Корольова припинила мучити себе ревнощами, і сталося це не на порожньому місці.

- Був у нас один випадок... Я мало не загинула, на Волзі мене викинув катер, - розплакавшись під час інтерв'ю, згадала співачка. - Я тонула, а Серьога мене витягував з дна, відкачував - все по повній програмі. Я була на межі життя і смерті. Він три доби провів зі мною в реанімації міняв утку, мив мене... Витягнув з того світу. І я зрозуміла, що Серьога - це на все життя. Цей момент став переломним в наших стосунках. Після цього жодних ревнощів і претензій бути не могло.

Крім того, зв'язок чоловіка з молодою акторкою Анастасією Шульженко співачка не вважає зрадою.

- Це не зрада, а підстава - це різні речі, - висловилася зірка, маючи на увазі, що дівчина спеціально охмурила її чоловіка, щоб прославитися. - А він по дурості потрапив в цю ситуацію. Розвели!

І все ж, співачка визнала, що її чоловік зробив дві головні помилки:

- Перша - покликав дівчину додому. А друга - коли відкрив двері і побачив двох Венер (Шульженко прийшла додому до коханця разом з подругою, яка і зняла їх любовні втіхи. - ред.). Треба було дівчаток відправляти, а він просто нюх втратив. Але я точно знаю, що це був одноразовий зв'язок. Я зі своїм чоловіком 20 років живу і в курсі всіх його можливостей, "бажалок", бажань.

У самого ж Тарзана є просте пояснення, чому їх сім'я встояла в цьому страшному скандалі.

- Чому Наташа мене пробачила? Тому що я її люблю, і вона мене любить, - зізнався Сергій Ксенії Собчак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Леді Гага опинилася в справжнісінькій "дірі" , на світ божий так просто не вирватися.

Як повідомляв Знай.uа, "Королева ночі" Полякова заплатить штрафом або арештом за концерт у Харкові: відкрито справу.

Знай.uа писав, наречена Розенка Лебідь показала обнюхування між ніг: "Гавкала від захвату".