Один із найзавидніших женихів Росії, чоловік популярної співачки Наталії Корольової Тарзан шокував мережу. Відомий стриптизер Сергій Глушко опублікував на своїй сторінці в Instagram несподіваний кадр, на якому він позує над екстравагантною інсталяцією.

"Головне, хлопці, перцем не старіти....!". написав під фотографією Тарзан

Тарзан

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дана публікація миттєво викликала бурю коментарів користувачів мережі: "Запально і крутооооо , ваууу", "Красавчик", " Ви з Наташею молодці! Сміюся над Вашими історіями! Величезне спасибі за позитив! Найкращі!!!", "Ух, ти", "Феєрично... гармонійно.. гумористично... бравісімо".

Нагадаємо, груди Гросу ледь не випали з весільного плаття: "Такі ніжні".

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл звинуватили в знущанні над принцом Гаррі: думала, ніхто не помітить.

Знай.uа писав, Олена Кравець із Квартал 95 показала, де живуть самі прекрасні дівчата: "Крута теличка".