Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив кумедне і несподіване відео, знявшись в рекламі сосисок.

Так, артист і сам побував у ролі сосиски, яку господиня дістала з холодильника, щоб нагодувати дитину, чоловіка і навіть собаку. При цьому репер зазначив, що присвячує цей шедевр всім мамам, у яких немає багато часу на підготовку сніданків. Сам Потап встиг підсмажитися на сковороді, побувати в бутерброді, був наколотий на виделку, погрівся в мікрохвильовці і релаксував в киплячій каструлі, немов у джакузі.

група компаній MOZGI ,завжди відкрита для колаборацій,особливо коли мова йде про смачний і якісний продукт , а у виробництві роликів і креативу для нього беруть участь @mozgistudios , Отож: ми з @tmglobino @fedoriv.agency присвячуємо цей ролик всім мамам Привіт Люся!!

Фолловери не пройшли повз: "🔥 🔥 🔥 повний Розковбассссссс", " це тоооооооп🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "ось це я розумію реклама😂 💥 💥 💥 💥", "ааааа, клас😂 😂 😂", "Так Може тільки Потап".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.