Відомий російський актор, великий шанувальник президента країни-агресора РФ Володимира Путіна Сергій Безруков продовжує загравати зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Безруков частенько публікує різні моменти з життя. Так, цього разу він показав, як під час роботи його дітлахи "допомагають" краще запам'ятати текст для чергової ролі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія Безрукова в мережі Instagram.

"Сиджу...працюю...вчу текст... А поруч діти допомагають!", - підписав нову публікацію Сергій Безруков.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До слова, відео Безрукова буквально за кілька годин після публікації зібрало понад 240 тисяч переглядів і сотні коментарів. Шанувальники радіють, що їх зірка в повній "бойовій готовності" і незабаром зможе порадувати їх новими ролями.

Також варто нагадати, що на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram Безруков поділився надзвичайно милим і сентиментальним ранковим відео. Сергій прикинувся конячкою і тягне на покривалі своїх дітей. Малі аж пищать від радості. Фолловери у захваті від сімейного веселого відео і засипали Безрукова втішними коментарями і компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька: трагічна загибель у петлі.

Як повідомляв Знай.uа, кошлатий Безруков зачарував фанаток простотою.

Знай.uа писав, дружина Безрукова з "Бригади" вперше пояснила чому відмовлялася знову зніматися з Сергієм.